Poti construi fara materiale de constructie? Nu. Poti construi fara oameni care sa se ocupe de constructii? Nu.
Materialele de constructie pe care le folosesti trebuie alese cu mare grija. Ele trebuie sa fie de calitate astfel incat constructia realizata sa aiba rezistenta dorita. Daca vrei sa cumperi materiale de calitate, gasesti tot ce ai nevoie la Arabesque. Eu personal am incredere in Arabesque de fiecare data cand vreau sa cumpar materiale de constructie si mereu ma bucur de alegerea facuta. Cumpar atat din magazine, cat si online de pe site. Alege si tu ceea ce ai nevoie si comanda cu incredere de la Arabesque.
Spuneam ca nu poti construi nici fara oameni. Unora li se pare ca a fi muncitor in constructii e ceva banal. Nu e asa. Un muncitor in constructii, pentru a fi un muncitor bun trebuie sa indeplineasca anumite conditii.
In primul rand e important sa fie sanatos. Sanatatea e extrem de importanta. Munca in constructii este de multe ori solicitanta, fapt pentru care din punct de vedere al sanatatii trebuie sa fii apt. In plus, se lucreaza cu tot felul de substante si este foarte mult praf. Daca esti o persoana sanatoasa, poti lucra in constructii.
Un muncitor in constructii trebuie sa fie si harnic. Nu de putine ori am vazut pe santiere oameni care mai mult stateau decat munceau. Daca vrei sa fii un muncitor cu adevarat bun, trebuie sa fii un muncitor harnic.
Ai mare nevoie si de rezistenta la stres. De multe ori pe santiere apar o multime de situatii stresante, o multime de situatii care necesita un psihic tare. Daca esti rezistent la stres, munca pe santier ar putea fi pentru tine.
Totodata, conteaza enorm de mult sa fii o persoana serioasa. Superiorul tau trebuie sa se poata baza pe tine in orice situatie. Pentru a fi considerat o persoana serioasa, trebuie sa vii la timp pe santier, sa te porti frumos cu ceilalti muncitori, sa nu vii beat la munca, sa lucrezi cu daruire si atentie, etc.
Sunt si persoane care nu pot fi incadrate in categoria muncitorilor buni. Nu de putine ori am intalnit muncitori in constructii care mai mult dormeau pe santier decat lucrau, care erau ametiti de alcool, care munceau pentru a termina mai repede, nu pentru a construi ceva calitativ, care nu aveau un comportament civilizat.
Tu ce fel de muncitor iti doresti sa fii?